Music ==> ACHILIFUNK ARRAKOITIA - PARTY NO-OFICIAL Festi Publi "El Sol" (TXARLY BROWN & PABLO SANCHEZ) @ DOKA (Donostiako Kafe Antzokia, Antiguo) - 26 de mayo 2007 (24h00) < promotor >





































ACHILIFUNK -- RUMBA CLUB -- RUMBA CLUB: MAIG i JUNY 

Empieza la segunda ronda de RUMBA CLUB. Tras el éxito de nuestro primer mes de andadura tiramos la casa en el aire por la ventana y repetimos oferta. 

DOBLE SESION de RUMBA CATALANA LIVE, payos y gitanos juntos y revueltos en seion doble semanal los jueves en KGB. 

MAYO 17: PAPAWA + RUFINO & DON DOMINGO Un còctel explosiu. El combo gitano resident al Rumba Club format per Ricard Tarragona Jr (percussió), Sam Mosketon (guitarra) i el mestre rumbero Peret Reyes (ex-palmer de Peret i cofundador de Chipén). Mediràn las sevas forçes amb Rufino i Don Domingo, els paios mes simpàtics de la rumba catalana. 

MAYO 24: MANDUCA LATIN RUMBA + SOTA ZERO Desde Mataró Manduca Latin Rumba, es un grup de ball, especialitzat en la fussió d'estils d'arrel. Un viatge arrèu del mòn des de la rumba. I del Poble Nou arriban: Sota Zero una festa rumbera fussionada amb funky, rock, reggae, disco i tot plegat cantat en català. 

MAYO 31: LA TROBA KUNG-FÚ + PAPAWA No cal dir massa de aquesta vetllada. Paios i gitanos demostran las múliples possibilitats de la rumba catalana des de las arrels fins el darrer invent de Joan Garriga després de Dusminguet. Una nit històrica en el primer club de Rumba de la ciutat. 

JUNY DIA 7: JALEO REAL + BARRIO NEGRO Un dels màxims exponents de la rumba canalla, Jaleo Real amb una llarga trajectoria que beu del reggae, son, tango, charlestón. I desde el Carmel, el combo de flamenc rumbero Barrio Negro, la rumba quilla dels nostres dies, paraula de Chunguito: Vengue i Cholo son dos monstruos. 

JUNY 14: ACHILIFUNK PARTY amb PAPAWA + MANTECAO Y SU COMBO Txarly Brown presentará el seu nou recopilatori de rumba disco funk “Achilifunk” i per la seva festa comptarà amb la presencia en EXCLUSIVA de Paco Mantecao y su comba recreant rumbas amb so hammond funk i las estrellas de la casa Papawa per ajudar a crear una atmosfera única... 

JUNY 21: EL TIO CARLOS + PAPAWA Amb tan sols una maqueta Tio Carlos ja era una banda de cult a la ciutat. Un mix de Talking Heads i Peret que ells el defineixen com “groove i soniquete”, venen, acompanyats de Papawa a presentarnos el seu nou treball discogràfica per K Industria. Cool Rumba Rules. Y que venga mucha gente fea a verlos!!! 

JUNY 28: MEZTUCA + PAPAWA Meztuca son uns paios de Gràcia amb molta gràcia i frescura. Rumba catalana de la de sempre i de la nova, música nocturna de carrerons petits, rumba de gats i ventilador. Una banda molt especial per tancar el tercer mes de vida del Rumba Club. Papawa oficiaran de tutors oficials d’aquesta jove banda. Y ADEMAS AMPLIAMOS LA OFERTA: LA RUMBA SIGUE A PARTIR DE LA 1:00 CON RUMBA DISKO SESIONS: RUMBA DISKO, RUM'N'BASS Y MÁS !! WORLD RIDDIMS LABORATORY BRAZELONA SESSIONS PRESENTA: Inauguració Rumba Disko Sessions amb 

MAIG 17: DJ ANDYLOOP + DJ WAGNER PA + ZURDOB El genial trio d’animadors de la nit barcelonina, amplian la seva oferta disko canalla dels dimarts als sotanos del Sidecar a tots els DIJOUS AL RUMBA CLUB DEL KGB. Després dels concerts la nit continuarà amb el còctel de ritmes servit amb talent i simpatía. Influits per tots tipus de ritmes organics la seva traça als controls de so, combinada amb la seva experiencia a 1001 bandes (de Brazuca Matraca a Manu Chao...) demostran el seu talent per fer ballar a la gent. Ara només faltas tu!!! 

MAIG 24: ANDYLOOP + WAGNER PA + 2 MINI DJ’s 2 Mini Dj's son els periodistes catalans Miguel Amorós i Marc Isern. Com 2 Mini Dj's ens oferiran sesions de rumba, electrónica i so guapachos global. 

MAIG 31: DJ ANDYLOOP + ZURDOB 
JUNY 07: DJ ANDYLOOP + DJ WAGNER PA JUNY 

14: DJ ANDYLOOP + ZURDOB + DJ DJIIVA El postparty Achilifunk continuará amb la presencia especial de la guapisima brasileira Marise Cardoso que mezcla el break beat amb el funk carioca amb percusions africanas, tot amb sabor i ritme. Es a més directora del Pulgas mix i Femelek. 

JUNY 21: DJ ANDYLOOP + DJ WAGNER PA + 2 MINI Djs Tornan com a convidats els formidables Two Mini Djs per animar el post party del concert de presentació del nou disc del Tio Carlos. 

JUNY 29: TXARLY BROWN + ZURDOB Txarly Achilifunk Brown ha promés animar aquest nit a mitjes amb el dejjay i guitarriste argentí Federico aka ZurDob una de las novas figuras de la nit a la ciutat condal. 

SI VOLEU PARTICIPAR AL RUMBA CLUB ENVIEU LA VOSTRA PROPOSTA A: info@flamencobarcelona.com